News

URGENT: CANCEL·LACIÓ TORNEIG ABSOLUT MARESME WEEK de demà DISSABTE 4

WP_20150703_001Benvolguts inscrits al Torneig Absolut Maresme Week 2015,

Després de molts mesos de treball, feina incansable i tenir-ho TOT preparat i amb 30 equips inscrits (èxit absolut per un torneig de només dos anys de vida), aquest migdia a les 13:17h l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ens ha enviat un Decret anunciant que no ens autoritza a realitzar el Torneig d’Handbol Platja Maresme Week 2015. Una activitat que havíem sol·licitat el 10 de desembre de 2014, i en el qual ells diuen que col·laboraven, com es pot veure a l’anunci de la web del mateix ajuntament (http://www.svmontalt.cat/agenda.php). Captura de pantalla 2015-07-03 a las 17.02.17

Aquest matí ens hem desplaçat al Servei de Costes on se’ns ha dit que el permís necessari ja estava tramitat i amb el vistiplau tècnic, i que només faltava una signatura que podia arribar al migdia. I que en cas que no arribés, igualment podíem celebrar el torneig sense cap problema, comptant amb el beneplàcit de l’esmentat Ajuntament. És normal i habitual realitzar una activitat a la platja amb aquestes condicions i que el permís definitiu arribi més tard.

Pensem que l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt ha manifestat molt poc interès per col·laborar amb la Maresme Week. Veiem fora de lloc la publicació d’aquest Decret, ja que simplement fent una consulta al Servei de Costes hagués comprovat que SÍ que era possible muntar el Torneig.

Des de l’organització (entrenadors del club i junta directiva), hem fet tot el que estava a les nostres mans per intentar revertir aquesta situació però finalment ha estat impossible aconseguir trobar una alternativa viable.

PER AIXÒ HEM D’ANUNCIAR QUE EL TORNEIG ABSOLUT MARESME WEEK DE DEMÀ DISSABTE 4 QUEDA SUSPÈS.

ESTEM BUSCANT UNA DATA I EMPLAÇAMENT ALTERNATIUS A LA MATEIXA ZONA PER AQUEST MATEIX ESTIU.

Evidentment sabem que no tots els equips hi podreu assistir. A tots els equips que no puguin participar-hi els hi serà retornat l’import de les inscripcions de manera íntegra.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties. Aquest és un comunicat que mai haguéssim volgut enviar.

Salut i handbol platja!

L’Organització de la MARESME WEEK
www.maresmeweek.cat

PD: A aquells que s’acostin demà a la Platja on estava previst el torneig, –hi serem de 9 a 12h– sapigueu que hi ha una pista fixa d’handbol platja en la que podrem jugar a l’esport que ens agrada.